Leidend op het gebied van

Fysiotherapie

Gespecialiseerde behandelingen voor optimaal herstel en welzijn

Onze Expertises

Shockwave Therapie

Ervaar de voordelen van Shockwave-therapie, een niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van hoogenergetische geluidsgolven om het genezingsproces van het lichaam te stimuleren. Onze ervaren therapeuten zullen een gepersonaliseerd plan opstellen om effectief uw specifieke aandoening aan te pakken en pijnverlichting en weefselregeneratie te bevorderen.

Tecar Therapie

Maak gebruik van onze Tecar-therapietechnieken, die radiofrequentie gebruiken om weefselgenezing te versnellen en pijn en ontsteking te verminderen. Onze ervaren therapeuten zullen de behandeling aanpassen om uw specifieke behoeften aan te pakken, u helpen mobiliteit terug te krijgen en uw algehele welzijn te verbeteren.

Locomat Loopband

Profiteer van ons gespecialiseerde Locomat Revalidatieprogramma, een baanbrekende behandelmethode die gebruik maakt van de innovatieve Locomat loopband technologie. Dit state-of-the-art systeem is ontworpen om mensen met loopbeperkingen te ondersteunen en uit te dagen, hen te helpen kracht, balans te herwinnen en hun mobiliteit te herstellen.

Waarom voor ons kiezen

Ervaar het verschil van Statera Fysio.

Specialized Therapies

Met meer dan 20 jaar ervaring is Statera Fysio een gerenommeerde fysiotherapiepraktijk die gespecialiseerd is in Shockwave- en Tecar-therapietechnieken. Ons deskundige team biedt gepersonaliseerde behandelplannen die zijn afgestemd op uw unieke behoeften.

Persoonlijke Behandelplannen

Bij Statera Fysio zijn wij toegewijd om u te helpen uw kracht, mobiliteit en algeheel welzijn te herwinnen. Met onze expertise in Shockwave- en Tecartherapie bieden wij effectieve oplossingen voor een breed scala aan musculoskeletale aandoeningen.

Ervaren Team

Onze therapeuten hebben een breed scala aan specialiteiten en ervaring.

State-of-the-Art apparatuur

Ons ervaren team van Statera Fysio maakt gebruik van geavanceerde Shockwave- en Tecar-therapietechnieken om uw herstelproces te versnellen. Vertrouw erop dat wij uitzonderlijke zorg leveren en op maat gemaakte behandelplannen bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Ervaren in Shockwave en Tecar therapie

Profiteer van onze expertise op het gebied van Shockwave- en Tecar-therapie, bewezen zeer effectief te zijn bij de behandeling van een breed scala aan aandoeningen, waaronder musculoskeletale blessures, chronische pijn en sportgerelateerde problemen.

Innovatieve Locomat loopbandtherapie

Ervaar de innovatieve Locomat loopbandtherapie, een revolutionaire benadering van revalidatie. Met ons bekwame team en geavanceerde technologie kunnen we u helpen uw loopvermogen te verbeteren en motorische vaardigheden te versterken.

Zet de volgende stap richting herstel.

Plan vandaag nog een afspraak in en ervaar de expertise van Statera Fysio.

Scroll naar boven